TARTALMI STRATÉGIA

 

A tartalmi stratégia segít abban, hogy kiváló tartalmat készíts. Olyan tartalmat, ami a weboldaladra új látogatókat hoz és segít az üzleti céljaid elérésében.

Emelkedj ki a tömegből hatékony tartalmi stratégiával! Szolgáltatásunk segít meghatározni a legoptimálisabb tartalomirányokat és célokat. Tapasztalt csapatunk átfogó elemzéssel és piackutatással biztosítja, hogy hasznos és kiemelkedő tartalommal töltsd meg weboldaladat. Ne hagyd a véletlenre a sikert! Válaszd tartalmi stratégia szolgáltatásunkat, és építsd fel a weboldalad szilárd alapjait!

 

Biztos vagy abban, hogy olyan tartalmat készítesz, ami kell a növekedéshez?
Tudod, mire van igénye a célcsoportodnak?

 

KÉSZÍTS TE IS KONVERTÁLÓ TARTALMAT ÁTGONDOLT TARTALMI STRATÉGIA SZERINT!

Mi a tartalmi stratégia?

A SEO tartalmi stratégia egy átfogó terv, mely segít hatékonyan és helyesen meghatározni a tartalom építésének következő lépéseit.

A tartalmi stratégiában meghatározzuk a szerkesztői prioritásokat és azonosítjuk a tartalmi lehetőségeket. Összehasonlítjuk az egyes témák lehetséges elérését, az üzlet iránti érdeklődést és az egyes kifejezések vagy témák versenyképességét.

A tartalmi SEO stratégia azoknak az ügyfeleinknek szól, akiknél már elvégeztük a kulcsszókutatást. A tartalmi stratégia alappillére az adatgyűjtés, az adatok elemzése és ezek utólagos értékelése.

A tartalmi stratégia elsődleges célja:

  • Megfelelő tartalmak azonosítása, melyek a konverziós célteljesülést segítik
  • Tartalmi lehetőségek azonosítása, amelyekből új organikus látogatottságot generálhatunk.

Miért fontos a jól átgondolt, minőségi tartalomépítés?

  • Minőségi és releváns tartalom növelni fogja az organikus látogatottságot
  • Minőségi tartalom új konverziókhoz és leadekhez vezet
  • Minőségi tartalommal organikus linkeket szerezhetünk
  • Új minőségi tartalommal növeljük a Brand Awareness-t (márkaismertséget)
  • A tartalomépítés a tartalommarketing alapja
  • A minőségi tartalom minden esetben megfelel egy vagy több marketing célnak

Mit tartalmaz a tartalmi stratégia?

A tartalmi stratégia egy PDF dokumentum, amely tartalmazza a tartalom építésének folyamatára vonatkozó ajánlásokat, valamint a tartalmi prioritásokat, tekintettel azok lehetséges elérésére, versenyképességükre az üzleti eredmény növelése érdekében.

A tartalmi stratégia a weboldal tartalmának elemzésén alapul. A tartalomelemzés alapja a kulcsszókutatás, ezért a tartalmi stratégiát csak az elvégzett kulcsszókutatás után tudjuk felállítani.

Tartalmi stratégia készítése elérhető szlovák, cseh és román nyelven is!

Tudjuk, hogy a külföldi terjeszkedés meghatározó lépés egy cég életében.  A siker egyik kulcsa a helyi nyelv és kultúra ismerete, az új piac feltérképezése és a külföldi célcsoport igényeinek feltárása, majd az ezekhez igazított keresőoptimalizált tartalom stratégia elkészítése. Mi ezt biztosítjuk minden ügyfeleinknek, akik igénybe veszik nemzetközi SEO szolgáltatásunkat. A nemzetközi tartalomstratégia szolgáltatásunk Szlovákia, Csehország és Románia piacaira elérhető. 

Miért válassz minket a szlovák, cseh vagy román célpiacokon nemzetközi tartalmi stratégia készítésére?

  • Anyanyelvi szintű nyelvtudás és kidolgozott módszertan birtokában vállaljuk a nemzetközi tartalom stratégia elkészítését cseh, szlovák és román nyelvterületekre, hogy ezeken a piacokon minél hamarabb elérhetsd üzleti céljaid, és minél sikeresebben kommunikálj a célközönséged felé.
  • Alapos piaci ismeretekkel rendelkezünk ezeken a célpiacokon, így a tartalmi stratégia készítése Szlovákia, Csehország és Románia területére is kifejzetten lokalizált megközelítéssel zajlik, figyelembe véve az egyes nyelvek és régiók sajátosságait.
  • Az eredményorientált stratégia és a kulcsszókutatás révén útmutatást adunk a kulcsszótípusok megfelelő használatára (mit használj blogbejegyzésben, mi kerüljön főoldalra, kategóriaoldalra vagy termékoldalra a webáruházban), és megállapítjuk a tartalmi prioritásokat, hogy a legnagyobb forgalmat és konverziót generálhassuk a közeljövőben.
  • Nem utolsó sorban vállassz minket a gördülékeny kommunikációért! Pontosan és világosan megbeszéljük és lefektetjük az együttműködésünk kereteit a szlovák, cseh vagy román tartalmi SEO feladatok kapcsán, mindemellett saját anyanyelveden tudunk magyarázatot fűzni az átadott anyagokhoz, illetve a felmerülő kérdésekre válaszolni.

Amennyiben külföldi piacralépés előtt állsz Szlovákia, Csehország vagy Románia területén, vagy növelnéd ezeken a piacokon az organikus forgalmadat, keress fel minket, és megkönnyítjük az látogató- és ügyfélszerzési folyamatot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és kérj egyedi árajánlatot!

Biztos vagy abban, hogy hogy a weboldaladon minden rendben van?

 

ISMERD MEG A WEBOLDALAD GYENGESÉGEIT!

Kérdésed van?

Ötleteljünk együtt!

 

Add meg elérhetőségeidet és beszéljük meg kötelezettségmentesen, mit tudunk kihozni a weboldaladból.

 

INTERNET SOLUTIONS KFT.

 

 

Adószám: 23321836-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-189353

Bankszámlaszám: 16200106-11637330

Kamarai tagság: Pest Megyei és Érd Megyei Jogú
Városi Kereskedelmi és Iparkamara

Email: info@internetsolutions.hu