FOLYAMATOS HAVIDÍJAS SEO SZOLGÁLTATÁS

 

A folyamatos SEO szolgáltatással folyamatos és fokozatos eredménynövekedést biztosíthatsz weboldaladnak.

Hatékony SEO szolgáltatásunkkal a weboldalad mindig a találati lista élén lesz! Csapatunk folyamatosan figyeli és optimalizálja a kulcsszavakat, tartalmat és technikai elemeket, hogy növelje a látogatottságot és javítsa a rangsorolást. Ne hagyd, hogy a versenytársak megelőzzenek! Válaszd a mi folyamatos SEO szolgáltatásunkat és légy az online siker kulcsa!

Folyamatos eredménynövelésre van szükséged?

 

HOZZUK KI A WEBOLDALADBÓL AMIT CSAK LEHET!

MiÉRT FONTOS A folyamatos SEO felügyelet?

A folyamatos SEO felügyelet nagyon fontos ahhoz, hogy egy weboldal hatékonyan teljesítsen a keresőkben és vonzza a látogatókat. Az alábbiakban néhány okot sorolok fel, hogy miért fontos a folyamatos SEO felügyelet:

Algoritmus frissítések: A keresőmotorok folyamatosan frissítik a keresési algoritmusokat, és ezeknek az újításoknak a figyelembevétele nagyon fontos a weboldalak rangsorolásához. A folyamatos SEO felügyelet segítségével figyelemmel lehet kísérni ezeket az algoritmus frissítéseket és alkalmazkodni azokhoz, hogy a weboldal továbbra is hatékonyan szerepeljen a keresőmotorokban.

Konkurencia: Az online verseny folyamatosan növekszik, és a konkurencia szintén folyamatosan dolgozik azon, hogy jobb helyezést érjen el a keresőmotorokban. A folyamatos SEO felügyelet lehetővé teszi, hogy lépést tartson a versenytársakkal, és ha szükséges, módosítson a weboldalán annak érdekében, hogy megőrizze vagy javítsa a helyezését.

Hibák javítása: Az SEO felügyelet lehetővé teszi, hogy azonnal észrevegyük és kijavítsuk a weboldalakon lévő technikai és tartalmi hibákat, amelyek akadályozhatják a keresőmotorok rangsorolását vagy a látogatók élményét. Például a nem működő linkek, az oldal betöltési sebessége vagy a mobilbarát dizájn.

Tartalom frissítése: A friss, releváns és minőségi tartalom kulcsfontosságú a keresőmotorok rangsorolása szempontjából. A folyamatos SEO felügyelet lehetővé teszi a tartalom frissítését és optimalizálását a keresőmotorok és felhasználók számára, amely javítja a helyezést.

Látogatói viselkedés: A keresőmotorok figyelik a látogatói viselkedést, mint például a kattintási arányok, az oldalakon töltött idő, a visszatérő látogatók aránya stb. A folyamatos SEO felügyelet segítségével követhető és optimalizálható a látogatói viselkedés, ami javítja a weboldal látogatottságát és konverzióját.

Mi a folyamatos SEO szolgálatás?

A professzionális folyamatos SEO szolgáltatás az előre meghatározott és ügyfél által jóváhagyott SEO stratégiának megfelelő részfeladatok teljesítése egy előre meghatározott havi kötségkereten belül.

A minőségi SEO szolgáltatás előre meghatározott, mérhető célok elérése érdekében történik. A SEO céljai lehetnek például:

 

  • Organikus látogatottság növelése
  • Pozíció javulása meghatározott kulcsszavakra
  • Konverziók számának növelése
  • Minél alacsonyabb vagy elfogadható Bounce Rate
  • Átlagos oldalmegtekintés növekedése látogatásonként
  • Magas elhagyási aránnyal rendelkező oldalak kezelése
  • Feltérképezés, indexeltség növelése

Kiknek ajánlott a folyamatos havidíjas SEO szolgáltatás?

A folyamatos havidíjas SEO szolgáltatás olyan ügyfelenkek szól, akik már egy alap SEO tudatossággal rendelkeznek, tudják mi a keresőoptimalizálás, tudják mire számíthatnak és fix havi összeget kívánnak befektetni a keresőoptimalizálásba, az organikus keresőkből származó folyamatos forgalom növekedés céljából.

A folyamatos keresőoptimalizálási szolgáltatás keretein belül folyamatosn bővítjük a weboldallal kapcsolatos nyomon követett kulcsszavakat és kifejezéseket, nyomon követjük a weboldal egészségi állapotát és a bejövő linkek számát és minőségét.

A folyamatos SEO szolgáltatással folyamatos és fokozatos eredménynövekedést kínálunk.

Mit tartalmaz a folyamatos havidíjas SEO szolgáltatás?

A folyamatos szolgáltatás általában a már elvégzett SEO Auditra, Kucsszókutatásra és Tartalmi stratégiára épít. Ezen elemzések eredményeit alkalmazzuk a folyamatos növekedés érdekében.

A SEO egy folyamat, számos részfeladatból áll. Az, hogy a meghatározott költségvetésbe egy konkrét weboldalon milyen konkrét részfeladatokat végzünk, főleg a célok és az weboldal általános állapotának függvénye.

Az egyes részfeladatokat általában egy rendszeres online konzultációs meeting keretein belül egyeztetjük ügyfeleinkkel.

A folyamatos SEO szolgáltatás tartalmazza a havi SEO riportot, ami tartalmazza az adott időszakban elért eredményeket.

Biztos vagy abban, hogy hogy a weboldaladon minden rendben van?

 

ISMERD MEG A WEBOLDALAD GYENGESÉGEIT!

Kérdésed van?

Ötleteljünk együtt!

 

Add meg elérhetőségeidet és beszéljük meg kötelezettségmentesen, mit tudunk kihozni a weboldaladból.

 

INTERNET SOLUTIONS KFT.

Adószám: 23321836-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-189353

Bankszámlaszám: 16200106-11637330

Kamarai tagság: Pest Megyei és Érd Megyei Jogú
Városi Kereskedelmi és Iparkamara

Email: info@internetsolutions.hu